سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و چون روز نهروان به کشتگان خوارج گذشت فرمود : ] بدا به حال شما ، آن که شما را فریفته گرداند زیانتان رساند . [ او را گفتند اى امیر مؤمنان که آنان را فریفت ؟ فرمود : ] شیطان گمراه کننده و نفس‏هاى به بدى فرمان دهنده ، آنان را فریفته آرزوها ساخت و راه را براى نافرمانى‏شان بپرداخت ، به پیروز کردن‏شان وعده کرد و به آتششان درآورد . [نهج البلاغه]
 
چهارشنبه 90 آذر 30 , ساعت 2:30 عصر

آرامش چیست ؟؟؟؟؟؟

  نگاه به گذشته و شکر خدا

  نگاه به اینده و اعتماد به خدا

  نگاه به اطراف و جستجوی خدا

  نگاه به درون و دیدن خدا

  لحظه هایت سر شار از بوی خدا ...

  ایرج ملایی

 


یکشنبه 90 آذر 20 , ساعت 1:40 عصر


تاریخچه روستای ایول 2

 ایول از ابتدا تاکنون محل زندگی مومنان ومتدینان بوده است در سخت ترین دوران نظام ستم شاهی مردم بردیانت وارادت به اهل بیت اصرار ورزیدند در پیدایش نظام انقلاب اسلامی نقش داشته وپس از انقلاب در حفاظت از نظام اسلامی 4شهید ودهها جانباز، رزمنده ومجاهد تقدیم نظام اسلامی نموده است .
در ایول اقوام وطوایف وفامیل های بسیاری وجود دارد که برخی از آنها بر اساس حروف الفبا عبارتند : اسماعیلی،اولی ،باقری  ،درخشان ، روحی ، عالیشاه ،غفاری ،فلاح پور ، کرامتی ، مجیدی ، ملایی، لیالی ،نوریان و....( احتیاج به ویرایش)
ایولی ها در گذشته ازدواج فامیلی ومحلی داشته اند اما در سالهای اخیر بسیاری از ازدواج ها خارج از محل وبا غیر محلی ها صورت می پذیرد .
ایول امروز کمتر از 30خانوار ساکن دایمی دارد وقریب 300خانوار ایولی در خارج از ایول ( به ترتیب در ساری ، سمنان،تهران ،قم ،نکا  و...زندگی می کنند با این حال جوانان ایولی تعلق خاصی به این روستا دارند و در تعطیلات ، تابستان ها ایام مذهبی مثل محرم وماه رمضان به این روستا می آیند 90در صد جوانان ایول در ایام تعطیلات در این روستا در خانه پدری ویا اقوام سکونت می کنند .
جمعیت ایول در برخی از ایام مثل عاشورا وتاسوعا ویا مراسم درگذشت اقوام ها وفامیل ها گاهی به 2000 نفر هم میرسد .

مهم ترین ابنیه وبناها ودیدنی های ایول عبارتند از : 


= مدرسه روستای ایول 1338- از این مدرسه صدها وهزاران نفر سوادخواندن ونوشتن آموختند که برخی از آنها به مقام استادی دانشگاه ومقام معلمی رسیدند که از آنها سخن خواهیم گفت ..( احتیاج به ویرایش)


= مسجد روستای ایول 1342- این مسجد توسط مرحوم جاج علی یساری کلکناری وبا کمک محلی ساخته شده است . ..( احتیاج به ویرایش)


= حسینیه وتکیه روستای ایول –این حسینیه در سال 1360به جای حسینیه قدیم ایجاد شد.این حسینیه را باید از بزرگترین حسینیه های منطقه دانست ..( احتیاج به ویرایش)


= آسیاب روستای ایول – این آسیاب از قدیمی ترین وتنها ترین آسیاب در میان روستاهای همجوار بود که بیش از 20سال از تعطیلی آن می گذرد. ..( احتیاج به ویرایش)


= چشمه های ایول – مهمترین ویژگی ایول را باید آب فراوان ( او+ ول )  دانست .این چشمه های فراوان را تا 30چشمه دائمی پر آب دانسته اند که از این چشمه ها روخانه ایول تشکیل می شود که روستا را یه بخش بلا محله وپایین محله تقسیم می کند ..( احتیاج به ویرایش)


یکشنبه 90 آذر 20 , ساعت 1:9 عصر

    نامه های شما

 جوون ایولی  

سلام 

اینایی که نوشتید راسته ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

فکرشو نمی کردم .....

ما کلی افتخار میکردیم به ایولی بودنمون.......

یعنی چی پیشینه تاریخی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 پاسخ :

با تشکر از ارتباط شما منتظر مقالات و اخبار شما هستیم

در ضمن به آدرس جدید مراجعه نمایید http://ivel.parsiblog.com  /

با تشکر  

مدیر وبلاگ 

 

===================

 فرید 

درود بر شما 

من بصورت اتفاقی به وبلاگ ایول برخوردم و وقتی نظر شما در مورد تاریخ و پیشینه ایول رو خواندم حیفم اومد جوابیه ای برای شما ندم ، هر چند من اهل منطقه شما نیستم و اصالتا اهل شهر کیلان از توابع دماوند هستم! 

دوست من، درسته که ایول کنونی 200 یا 300 سال پیش احداث شده ولی این دلیل بر نبود پیشینه تاریخی برای آن نیست!! چرا که اگر کمی بهتر از همون بالای جاده ساری-سمنان به منطقه خودتون نگاه کنید، متوجه تاریخی بودن منطقه خواهید شد، بطور مثال وجود دو چشمه پر آب و وجود یالهای نگهبانی و حصار و نیز تپه هایی که به گمان من محل حکومت و عمارات مختلف هستند و نهایتا وجود قبرستان باستانی (احتمالا اشکانی) و ... 

و آخر اینکه آیا تا به حال به نام پادشاهی بنام کوات (قباد امروزی) بر نخورده اید و آیا فکر نمی کنید شاید منطقه شما همان شهر گمشده بوارد که توسط مهرداد کبیر اشکانی بنیان نهاده شد و در کنار کوه زاپاتاتن و جلگه حاصلخیزی بنام آپااوراکیتیکن بوده و دارای آبشاری زیبا و شکارگاهی منحصربه فرد بوده است!! و نهایتا در نزدیکی دژ مستحکم دارا یا داریوم بوده که شاید تمام موارد ذکر شده شامل حوالی لنگر تا بالای ارتفاعات و گردنه ایول بوده باشد.

 موفق باشید - فرید 

پاسخ : 

با تشکر از ارتباط شما منتظر مقالات و اخبار شما هستیم

در ضمن به آدرس جدید مراجعه نمایید http://ivel.parsiblog.com  /

با تشکر 

مدیر وبلاگ  


پنج شنبه 90 آذر 17 , ساعت 10:51 صبح

برادران گرامی

ایرج ملایی ،احمد درخشان ،محمد ملایی ،سعید ملایی مطالب شما رسید

 با تشکر

مدیریت وبلاگ


پنج شنبه 90 آذر 17 , ساعت 9:58 صبح

کاروان اسرای کربلا از کدام منازل گذشتند + نقشه

مسیر حرکت کاروان اسیران کربلا، از کوفه به شام

 

پنج شنبه 90 آذر 17 , ساعت 9:55 صبح

 


چهارشنبه 90 آذر 16 , ساعت 8:41 صبح

دانشجوی گرامی آقای سعید ملایی(فرزند نعمت الله)  دانشجوی رشته IT

عضویت شما در انجمن دانشجویان و فارغ التحصیلان روستای ایول اعلام می گردد .

منتظر اعلام همکاری شما در وبلاگ روستای ایول هستیم

مدیریت وبلاگ


چهارشنبه 90 آذر 16 , ساعت 8:31 صبح

 حوادث بعد از واقعه عاشورا

خروج سر ها از کربلا

راوی می گوید: عصر عاشورا، ابن سعد سر شریف و مبارک امام حسین علیه السلام را به خولی و حمید ابن مسلم ازدی داد تا آن را نزد عبید الله ابن زیاد ببرند، سپس فرمانی صادر کرد که بقیه سر ها را که متعلق به اصحاب و خاندان حسین علیه السلام بود را بشویند سپس آن ها را همراه شمر و قیس ابن اشعث و عمرابن حجاج به کوفه فرستاد، آن ها سر ها را برداشته و به سمت کوفه حرکت کردند. ابن سعد روز عاشورا و روز یازدهم محرم نیز در کربلا بود. سپس کسانی که از خاندان و عیال امام حسین علیه السلام باقی مانده بودند را برداشت و از کربلا خارج شد.

ادامه مطلب...

چهارشنبه 90 آذر 16 , ساعت 8:16 صبح

 


پنج شنبه 90 آذر 10 , ساعت 7:43 صبح

خبر نگاران افتخاری وبلاگ روستای ایول باشید  

  از همه دانشجویان و فارغ التحصیلان ایولی دعوت می شود :

اخبار ؛اطلاعات ؛مطالب؛عکس؛تصاویر؛پیشنهادات و انتقادات؛ و... 

خود را در بخش نظراتنظرات دیگران [0 نظر] 

و یا ایمیل layali.ir @gmail.com ارسال نمایید .

 امیدوارم روستای خود را فراموش نکنیم .

از ده برآمدیم و به ده باز گردیم ! که زندگی شهری سخت تلخ است !!!!!!!!!!!!!

 


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ